Waterfront City I. ütem

Az óbudai sziget szomszédságában, a III. kerület Folyamőr és Bogdáni út sarkán valósítjuk meg az 5 hektáros, barnamezős beruház első ütemét. Az első ütemben 3 épületben 269 lakás, valamint a földszinten szolgáltató, vendéglátó és kereskedelmi egységek, illetve irodák kerülnek kialakításra.  Az épületekre jellemző, hogy magasabbak lesznek az átlagos új építésű társasházaknál. Kilencemeletes, illetve 45 méter magas tizenhárom emeletes épületek váltják egymást, melyek a Budai-hegyekre, a Hajógyári-szigetre, a Dunára, valamint a városra kínálnak panorámát. Az építkezés a befejező szakaszban jár.

Az épületek alatt kétszintes mélygarázsok találhatóak. A felmenő szerkezet monolit vasbetonból készült, Porotherm vázkitöltő falazattal.  A homlokzat kőzetgyapot szigetelésű dryvit rendszer, amelyet  Alucobond kompozit lemezes tárolódobozok színesítenek. Az alsó két szinten kőburkolat készül. Az erkélyeken íves üveg és perforált lemez korlátok váltakoznak. Az épületek egyik műszaki érdekessége a nyitott lépcsőházak, amelyek időjárásvédelmét egy-egy üveg lamellás falszerkezet biztosítja.  

A mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott és talajszondás hőszivattyú rendszerrel megvalósuló épületek AA+ energetikai besorolást kaptak. Az épületek tetején zöldtetőket alakítottunk ki. Az épületek lobbyjában magas minőségű belsőépítészeti megoldások találhatóak.  

A megbízásunk részét képezi a Waterfront City területén kialakítandó Budai promenád első ütemének és az ahhoz csatlakozó úthálózat és kertészeti munkák megvalósítása is.

Képek

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk

logo
    • Iroda, levelezési cím:
      1025 Budapest, Szépvölgyi út 6
    • Magyarország
    • 06 1 225 2525
  • email link
map