Németvölgyi Residence I. ütem

A Németvölgyi Residence egy 16.5 hektár területű, ősfás ingatlanon két ütemben megvalósított, összesen 6 épületből álló villapark. A villapark budai viszonylatban is kuriózumnak számító, lankás területen helyezkedik el, panorámával a Budai várra és Pest számos építészeti nevezetességére.

A GroundUp Kft megalapítása utáni legelső megbízása a telek felső területén, villapark első ütemben megépült 3 épület volt, amely 41 magas színvonalon megvalósított lakásnak ad helyet.  A lakások személyre szabottan, a vevő igényeinek megfelelően kerültek kialakításra.

Az épületek monolit vasbeton lemazalapra épültek, monolit vasbeton szerkezettel és Porotherm vázkitöltő falazattal. A homlokzatokon meg­jelenő átszellőztetett színes üvegfelületek díszítik és teszik egyedivé az épületeket. Az épületek tetején fordított rétegrendű zöldtetők kerültek kialakításra.  A lakásokhoz nagyméretű teraszok tartoznak, amelyeken kis magánkertek is kialakításra kerültek.   Az emeletmagas üvegfalak és a külső, elektromos árnyékolás biztosítja a lakók számára a rugalmasságot a saját igényeiknek megfelelő benapozottság kialakítására. Az energiatudatosság jegyében első osztályú, 3 rétegű hő és hangszigetelt alumínium nyílászárók, talajszondás hőszivattyú rendszer valamint mennyezeti hűtés/fűtés került beépítésre. Az épületek AA+ energetikai minősítést szereztek.

A három épület alatt egy szinteltolásos, 69 autó elhelyezését lehetővé tevő mélygarázst valósítottunk meg. A parkolóállások feléhez autótöltők kerültek kiépítésre.

A kivitelezési munka érdekességét a változatos terepszintek mellett az épületek geometriai kialakításából adódó csomóponti megoldások jelentették.

Képek

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk

logo
    • Iroda, levelezési cím:
      1025 Budapest, Szépvölgyi út 6
    • Magyarország
    • 06 1 225 2525
  • email link
map